Probus

Impresum

PCE Grupa d.o.o.
Kolarova br. 17
SRB-21470 Bački Petrovac

tel.: +381 (0)21 782 612

       +381 (0)21 782 622

fax.:+381 (0)21 780 625

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izmena valuteSPY RF  - bežični radio data loger

SPY RF je bežični radio data loger sistem za snimanje, praćenje i nadzor temperature i vlage, i druge metrike. Prilagodljiv i korisnički orijentisan sistem je dizajniran kako bi se osigurala maksimalna sigurnost i kontrola proizvoda i uštedelo vreme u snimanju podataka. SPY RF ® sistem je u potpunosti u skladu sa zahtevima važećih propisa (HACCP, DKD-a i EU standardi, ISO, GLP, GMP ...).

Nudimo Vam sve komponente efektivnog sistema za snimanje i praćenje.

SPY RF ® nudi jednostavnost u primeni, garantuje pouzdanost i ponovljive rezultate. Automatsko snimanje podataka iz vaše laboratorije ili proizvodnih objekata je zagarantovano.

Partneri Deutsch English BiH Hrvatski Srpski

DualtempPRO

Kontaktni i beskontaktni termometar sa sertifikatom za merenje prema HACCP-u. Pogodan za prehrambenu industriju, hotelijerstvo, trgovinu, restorane, kantine, pekare....

Termometri za HACCP

Termometri

PDF prospekt << klikni

Dostmann Electronic

 


 

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.