Probus

Impresum

PCE Grupa d.o.o.
Kolarova br. 17
SRB-21470 Bački Petrovac

tel.: +381 (0)21 782 612

       +381 (0)21 782 622

fax.:+381 (0)21 780 625

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izmena valuteMerni uređaji za elektrotehniku

Nudimo Vam merne uređaje kojima možete utvrditi skoro sve parametre u elektrotehnici i ispitati električna postrojenja i mašine. Uređaji su predviđeni za primenu na terenu i servisima ali i za edukaciju u školama i na fakultetima. Primer je vatmetar TES-3600 koji je koristan kod ispitivanja snage električnih postrojenja u pogonu (na generatorima i motorima) i sadrži internu memoriju podataka za snimanje i čuvanje mernih podataka. Njime možete napraviti analizu greške ili stanja te omogućiti siguran rad postrojenja ili pokrenuti postupak za rešavanje problema. Područje elektrotehnike je veliko, tako da u ovoj kategoriji možete naći mulitmetre, brojila frekvencije, ispitivače mreže, miliommetre, merače uzemljenja, osciloskope i mnoge druge instrumente.

 Partneri Deutsch English BiH Hrvatski Srpski

DualtempPRO

Kontaktni i beskontaktni termometar sa sertifikatom za merenje prema HACCP-u. Pogodan za prehrambenu industriju, hotelijerstvo, trgovinu, restorane, kantine, pekare....

Termometri za HACCP

Termometri

PDF prospekt << klikni

Dostmann Electronic

 


 

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.