Probus

Impresum

PCE Grupa d.o.o.
Kolarova br. 17
SRB-21470 Bački Petrovac

tel.: +381 (0)21 2282 612

        +381 (0)21 2282 622

        +381 (0)21 780 625

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izmena valute


HACCP sistem & HACCP termometri

HACCP sistem (Hazard Analysis Critical Control Point) predstavlja analizu opasnosti i identifikaciju kritičnih kontrolnih tačaka za vreme nabavkee sirovina, proizvodnje, pripreme, skladištenja i transporta hrane, odnosno preventivan i sistematičan sistem praćenja i kontrole svih činilaca koji mogu uticati na zdravstvenu ispravnost hrane (zasnovan na primeni ispravnih tehnoloških procesa i njihovoj kontroli kao i nadzoru celog procesa).

Osim u toku proizvodnje do promene u kvalitetu proizvoda može doći u transportu, skladištenju i na samom prodajnom mestu. Kritične kontrolne tačke u večini slučajeva su vezane za termičku obradu (hlađenje, grejanje), relativnu vlagu, pH-vrednost, te kontrolu čišćenja i dezinfekcije.

Za praćenje kontrolnih tačaka neophodni su kvalitetni i precizni instrumenti, pomoću kojih osiguravate redovno praćenje i beleženje parametara, kao i alarmiranje ukoliko dođe do nedozvoljene situacije.

Ako imate pitanja u vezi HACCP sistema i uređaja u njemu nazovite nas na: +381 (0)21 782 612, naši saradnici će Vas rado posavetovati.

Partneri Deutsch English BiH Hrvatski Srpski

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na link 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na link 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.